In de internationale trein

Vandaag was het dan eindelijk zo ver. Nadat Kevin en ik eerst naar Enschede waren gereden met de sprinter vanuit Colmschate, wisten we op de terugreis in Almelo over te stappen op de internationale trein. We gingen (helaas) geen grens over maar hebben wel tussen Almelo en Deventer genoten van een hele bijzondere trein. En deze Duitse trein staat inmiddels in de top 10 lijst van Kevin’s favoriete treinen.

20160109_internationale_kevin

Vooral de deuren zijn bijzonder want deze moet je nog echt met een hendel openmaken
Vooral de deuren zijn bijzonder want deze moet je nog echt met een hendel openmaken

20160109_internationale_deur

1 reactie op “In de internationale trein

  1. Dit is ook een van mijn favoriete treinen en dat terwijl het nog wel geen Nederlandse trein is. En ik heb er ook al heel wat keer ingezeten wanneer ik reisde tussen Amsterdam en Deventer. Hele fijne trein die ook lekker doorrijdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *